Windows XP in Ubuntu version

This is not really Ubuntu version for Windows XP but it is actually a visual style Ubuntu alike for Windows XP.

windowsxpubuntu

  1. Download the Zip file.
  2. Extract the archive file and run uxtheme patcher.
  3. After restart you PC, in VisualStyles, click on Clearlooks to change your Windows XP theme.
  4. In Icons folder, click on Super_Turbo_Tango_Patcher_August_2006 to change Windows XP icons.
  5. Done!

Here are some printscreen images on Windows XP.

IPB Image IPB Image IPB ImageIPB Image IPB Image

Btw have you ordered your free Ubuntu Feisty Fawn CDs yet? You can order up to 5 pieces. Go get them now! :d

Windows Xp bertemakan Ubuntu [via Versi Melayu] [tags]ubuntu, windows xp, visual style[/tags]

Comments

  1. ko order 5? nanti ekjas pinjam la 1.
    aku dah buang ubuntu lama aku. aku taruk itu fedora pulak. saje saje nak bermain. mungkin lepas ni aku nak try lain2 lagi.
    linux mengkarong ke (suse) macam best

  2. aku dah dapat 3 cd… :d

  3. [Comment ID #45194 Will Be Quoted Here]

    sabar ye sheh. ni pun tak dapat2 lagi cd tu. maybe tengah bulan 5 ni kot.

    [Comment ID #45195 Will Be Quoted Here]

    kau dapat dah ke cd tu? dah try dah?

  4. alo kengkawan..aku baru dalam ni.aku dgr ubuntu mcm bagus.mane aku nak dapat cd software tu?:”>.kalau u all ade installer yang terbaru aku nak jugak.hehehehe

  5. majinmu : u boleh download secara percuma atau tempah cd tu secara percuma..kalau nak senang boleh dapatkan dengan saya 🙂