My New Keyboard

I bought this keyboard a few days ago. For me, it is very stylish and tech design with silver colour (matching with my CPU). I bought it for only RM45 at Taman Universiti. The keys are all slim like laptop keyboards but the arrangement of the key are different from normal keyboard. Take a look at the pic. I hope you can see keys on the keyboard. And it is silent and looks cool with blue LED on it. :d

Comments

  1. wah slim nyer!!! my keyboard also slim like laptop keyboard too but not same with u. its smaller than before coz I need a space to put a tablet wacom. 😀

    *kene praktis awal2 coz lepas ni nak pakai laptop lak. 😛 ahaks.

  2. huyoo….beli kat mane tu..kedai mane,,me salu beli kat kedai meadow system…kenal amoi tu…sem lepas je dah spek 3 kom kat sane…sumer kom org :d ..(amoi dia lawa tu,tapi,skang holiday kat CHINA..sanggup tinggalkan aku kesorangan kat sini :(( )

  3. huhu,…xseswai nk maen games..nnt cepat rossak..tau..

  4. nice keyboard. Looks futuristic. :p

  5. wah…lawa btol!:x

  6. ajinda wrote:
    wah slim nyer!!! my keyboard also slim like laptop keyboard too but not same with u. its smaller than before coz I need a space to put a tablet wacom. 😀

    *kene praktis awal2 coz lepas ni nak pakai laptop lak. 😛 ahaks.

    He3. Dulu dah penah beli keyboard slim camni. Tapi dah rosak. Tak tahu nape. Isk3.

    gie wrote:
    huyoo….beli kat mane tu..kedai mane,,me salu beli kat kedai meadow system…kenal amoi tu…sem lepas je dah spek 3 kom kat sane…sumer kom org :d ..(amoi dia lawa tu,tapi,skang holiday kat CHINA..sanggup tinggalkan aku kesorangan kat sini :(( )

    Aku beli kat Century. Medow System tu kat mana ek? Tak perasan plak aku.
    Hak3. Kau gi kedai tu coz amoi die je ke? Hah? Hak3. :d

    flowerbunkus wrote:
    huhu,…xseswai nk maen games..nnt cepat rossak..tau..

    Aah. Bende ni memang tak sesuai tuk main game. Tapi aku bantai je. Aku main game F.E.A.R. He3.

    Aisyah wrote:
    nice keyboard. Looks futuristic. :p

    He3. Tu pasal aku beli. Nak lain dari yang lain. Orang lain takde, tapi kite ade. Muhahaha…

    Fahmisah wrote:
    wah…lawa btol!:x

    Jangan r puji lebih2. Segan saya… Hak3.

  7. waaahh cung ler kibod tu :d

  8. i have the same but black 😉