Where are my Ubuntu CDs?

I have make an order on Dec 2005. But till now I still didn’t receive the free Ubuntu CD. Did they forgot about my order? Or maybe my order was in the dust-bin. I really hope that I will receive them before I back to Uni. 🙁

Btw I think I will gonna make another wordpress plugin. So I don’t need to edit the announcement each time I update my post. :d

Comments

  1. kita akan cd ubuntu atleast 1 minggu selepas membuat pesanan. jika rasa dah lama sgt tak sampai, order skali lagi.

    setakat ini aku tiada lagi masalah mengenai shipit ubuntu cd from 1st version till now

  2. Aku dah try mintak dorang hantar CD tu lagi. Kat situ tulis dorang dah ship kan dah aku nye order. Bulan 12 hari tu lagi. Tapi tak dapat pun…

    Harap2 pasni dapat la…

  3. aku order 3 bulan baru sampai.. itu pun kastam n imgresen bukak sampul post tu..
    takut barang ilegal kot sebab dari afrika…
    aku melambak cd ubuntu tp dah tak tau kemana menghilng..

  4. Hu3. Standard kastam r bukak2 semua bende2 nih. Ejon nyer habis kene slongkar satu kotak kalau tak silap aku la. He3.

  5. i ada banyak ubuntu cd…i think about 10 more…U want some ???

  6. Owh…thanks. But I think I tunggu CD tu sampai dulu. If tak sampai, baru I mintak you. He3. Neway thanks!

  7. ordered in april and received on may…
    kastam tahan dekat 2 minggu

  8. Wa… Camne lak me nye leh tak sampai2 nih. Ish3. Alamat dah betul dah.

  9. maybe they hate you :-“

  10. Eleh… Sampai hati cakap macam tu… :((

  11. When the cds reached our shore, the custom officer have to check it first. Maybe they just interested to know what is Linux all about or the word Ubuntu or Live CD itself caused a very high suspicion.

  12. I think so. But why they should curious on things that have long exist. :d

  13. PATRICK KAMAU says:

    CAN I GET THE FREE UBUNTU CDS PLEASE

  14. I have give all of my CDs to my friends. Sorry man…