Kinda Busy

I kinda busy lately. Although I have finished my exam but I still have works that I need to do. Designing college’s magazine. Urgh… I’m not too good in design and graphic but people still want me to be their Graphic Unit.

Hmm…ramai kawan2 aku yang dah balik rumah. Aku gak yang tinggal kat kolej ni lagi. Hu3. Selagi part aku lum siap, aku tak leh balik. Apa la nasib… Hidup diperantauan orang… Huk3.

Comments

  1. uhuhuhu.. aku pun cuti ni tak balik.. stay kat KTDI je… kalo duit dah abis maybe aku dok setingan kat taman u…. :((:((:((

    aku tak reti sangat bab2 grafix tak leh nak bantu ko… ehehehe

    aku dah gune spam karma 2.. memang berkesan blok komen spam ni… better ko install kat blog ko…

  2. bersabar lah cypher biasa la…
    teringat zaman belajar dulu :d

  3. Hu3. Skang ni aku tengah nak siapkan design majalah ni dulu. Pas semua keje dah siap, baru plan bile nak balik. Harap2 dapat balik minggu depan.