BitDefender & Kaspersky

Aku ingat nak try plak gune BitDefender & Kaspersky. Nak tengok ape kelebihan die. Tapi aku dah penah install Kaspersky dulu. Tapi sekejap r. Install jap then scan computer. Pastu aku uninstall. He3. Yang best Kaspersky ni adalah die ni scan ngan amat pantas sekali. Laju r die scan.

Yang Bitdefender plak aku tak penah try lagi. Nanti baru nak try. Nak tengok ape plak kelebihan die. Tapi setahu aku, nak update Bitdefender ni secara manual memang leceh r. Kene off dulu service die, then baru la leh replace definition die tu.

Kalau macam AVG and Kaspersky, takyah nak kene shutdown service die tu. Just pilih folder, then click update. Senang jek.

Hmm…pepehal pun aku akan cite lagi pasal Bitdefender pas aku install and try gune die nanti. Till then…

Comments

  1. haa dah try then bagitau \:d/\:d/ aku masih bergembira dgn norton AV bersama AVG aku lol…

  2. aku dah lama gune bitdefender tu… agak bergune kerna ia akan menscan every bit file yang ada dalam pc or drive yang ko nak scan…. agak stable ngan avg gak… member aku ada beli yang full edition nye time ada promotion hr tu kat pc fair… yang free tu memang aku gune bila masa avg terdisable oleh virus yang AI…. :-?:-?:-?:-?

    satu je kene update secara online… setahu aku tak de lagi fail yang leh didownload….. aku pun dah malas nak bawa laptop aku turun update… nanti bile dah siap aku format then instal ape yang patut…. aku pun tak tau pe nak citer pasal bitdefender ni lagi…. anw ada masa nanti nak jumpe tolong ajar aku edit php ni….

    trima kasihan…. \:d/\:d/\:d/

  3. antara semua2 antivirus ini,
    mana yg paling ringan?

  4. Aku dah post dah analisis yang aku buat berkaitan dengan antivirus ni. Setakat ni yang aku rasa ok adalah AVG n Kaspersky.

  5. can i get the setup 4 bitdefender & kaspersky

  6. You can use the trial version and sorry this is not warez website. 🙂

  7. Salam.. saya suka lagi pakai KIS 7.0
    tu pon download jek. then find key kat google.