Google AdSense

Aku baru je dapat reply email dari Google yang site aku telah diterima untuk Google AdSense. He3 😀 Dah lama tunggu (tapi tak r lama sangat. ada la dalam 2 hari lebih). Selain tu aku ade gak letak Google Referrals button kat site aku ni. Kalau gi kat Home, akan kuar button kat sidebar dan kalau view posts or pages, akan kuar kat bahagian comments.

Erm…Google Search pun aku letak gak. Check tengok kat sidebar under “Search”. So kat site aku ni pun dah boleh search gune Google.