New Site Banner

He3. 😀 Lawa tak banner baru aku? Hu3.
Thanks kat member aku, Liquidnyquiz. Die ni power dalam bab2 grafik nih. So, aku mintak tolong die buatkan untuk aku. Aku suh die tukar background tu je dengan gambar naruto. Baru menarik sikit.

Die ni orang Cuba. Aku kenal die dalam internet. Ada la dalam dekat setahun aku kenal die. Memang best berkawan ngan die ni. Die banyak tolong aku dalam membuat banner or avatar nih. Dan die jugak la yang bagi aku subdomain nih.

Btw liquid, if you reading this, Im promoting your name in my site, lol… 😀 And thanks for the banner…

Comments

  1. fuh lawa.. macho webs8..bukan banner jer webs8 pun lawa huhu:d

  2. Hu3. Macih… Macih… :”>

  3. cun.. ko nye banner cun…

  4. ihiks. macih… tapi tu member aku yang buat r. aku just bagi idea je kat die camne design yang aku nak. :d

  5. hi everyone