Siap Akhirnye

Akhirnye siap gak site nih. Pas 2 hari me'redesign nye. Sampai kul 2 3 pagi aku buat bende nih. Ish3. Pasni ingat nak tido plak. Hak3. Continue reading "Siap Akhirnye"...

Sempat Lagi

Hmm...dalam sibuk2 meng'redesign website aku nih, aku sempat lagi menulis blog. Saje bosan2. Nak bagi release tension jap buat site nih. Aku saje je me'redesign site nih. Sebab rase cam best plak kalau blog nih dalam bentuk camnih. Idea ni aku amik Continue reading "Sempat Lagi"...

Cite pasal Kem JKM

Aku baru je balik dari kem hari tuh. Best wo… Nasib baik gi. Kalau tak gi memang betul2 rugi r. Tapi tak bawak r plak kamera. Just gune kamera kawan je. Nanti bile2 dah ade gambar tu, aku nak upload kat website nih. First tu kitorang start Continue reading "Cite pasal Kem JKM"...

Gi Kem JKM

Hari Khamis ni aku gi kem JKM. Malas gile aku nak gi. Tapi nak buat macam mana. Dah orang suruh gi. Aku pun terpaksa la pergi kem tu. Kem tu start hari Khamis 16/6/2005 - 20/6/2005. Buat kat Kenyir, Terengganu. Tak tahu best ke tak kem tu. Dengar Continue reading "Gi Kem JKM"...

Marsha – AF3

Hak3. Dulu aku bukan minat sangat pun Akademi Fantasia nih. Tapi sejak Marsha dapat masuk AF ni, terus aku sangkut ngan AF ni. Wak3. Tapi sangkut aku tu bukan kat AF r. Kat Marsha gaks. Die dah la cute, cun, ayu... Hu3. Anyway, undi la Marsha! Continue reading "Marsha – AF3"...

Nothing

Hu3. Dah lama aku tak tulis blog nih. Sibuk carik CMS ape yang best and ok tuk website aku nih. Dah banyak dah aku carik n yang aku try. Semuanya tak berapa best sangat. Ingat nak buat sendiri. Tapi malas la plak. Nak kene blaja PHP n MySQL lagi. Continue reading "Nothing"...

New Project

Hmm...aku ingat nak update website ni BUAT ke sekian kalinya... Nak tambah tentang Technology. So semua artikel2 yang aku dapat and yang aku collect, akan aku letak kat situ. Tapi skang ni takde idea lagi nak letak tajuk project tu ape. Skang ni, Continue reading "New Project"...

What Is A Friend?

(A)ccepts u as u are (B)elieves in "u" (C)alls u just to say "HI" (D)oesn't give up on u !! (E)nvisions the whole of u (F)orgives your mistakes (G)ives unconditionally (H)elps u (I)nvites u over (J)ust "be" with u (K)eeps u close at Continue reading "What Is A Friend?"...

Notepad Dedication

This page is a just small dedication to the many men and women out there who work hard and proud using only the simplest of tools to create their works of HTML art... It is a dedication to those who took the extra time to read a book (or help Continue reading "Notepad Dedication"...

Top 10 Reasons to use Notepad

Free It's free. If you have Windows, you have Notepad. Simple Simple user interface. Whereas more complex page-making programs can take months to learn, with Notepad you can start coding right away. Compatible Compatible with all markup Continue reading "Top 10 Reasons to use Notepad"...