How do you pronounce Ubuntu?

Another article about Ubuntu. 😀 I am planning to make another website that will discuss about Ubuntu. Currently I am running a poll at my personal blog for the language that will be used for the website. Whether to use English or Malay. Hope you can drop by to this entry and cast your vote, either Bahasa Inggeris (English) or Bahasa Melayu (Malay). Thanks for your vote.

Back to the topic? How do you pronounce Ubuntu?

When I first read word Ubuntu, I pronounced it as “you-boon-too”. But it is not correct. The correct pronunciation is, “ooo-boon-too”. Here is a youtube video that shows you how to pronounce Ubuntu correctly.

Extra, how about Linux? Watch this video. An interview with the Linux creator, Linus Torvalds.

Comments

  1. hehe.buruk btol nme ubuntu y ko bg.muhaha.btol ke sbutan mcm tu?wahaha.

  2. Wah wah wah… bukan main lagi iklankan Ubuntu ni skang ye? Smpai teringin plak nak install je Ubuntu nih. Huhu… Klakar la video tu…

  3. aku selalu sebut uuubuntu je,ikut loghat kelantan
    tapi aritu ada dak utp cakap kat aku..sebutan dia yubuntu,aku pun terasa segan lak ingatkan aku silap mengeja!!aku betul rupanya muahahah!!

  4. ada bnyk lagik brand name yang kita takleh nak sebut betul2 kan?

  5. #sinzmanual – Betul apa yang aku bagi tu. ooo-boon-too. 😀

    #Adlina – Hu3. Biasa la. Dah skang ni tengah guna Ubuntu kan… :p

    #novatech – Eleh, cakap je la kau lagi hebat. 😕

    #lori – erks! Contohnye?

  6. Ubuntu
    Kubuntu
    Xubuntu
    Edubuntu
    Jalan buntu? 😀

  7. Ooo..sy pun slalu sebut ubuntu uuubuntu..
    tapi knp muka orang tu mcm kambing ja ar??
    lmao