CypherHackz.Net Banned in China

Yup, it is true that my site has been banned in China. I’m not sure why it get banned. I don’t see any threat cause from my site. So, guys at China, sorry because your country’s firewall is blocking my site url from getting through to your desktop.

greatfirewallofchina

Btw for those who are not sure whether your site get banned in China or not, you can test it at Great Firewall of China. And let see, how many websites in the banned list.[tags]china, firewall[/tags]

Comments

  1. geez, that’s bad. that website doesn’t seems to work for me.

  2. maybe because there is too much traffics at a time because that page got digg.

  3. aiyak…kena band ker.. 🙁

  4. camne nak join menda Malaysian Technology Blog Network tue.. 😕

  5. ikram-zidane.com – kena block gak..
    apo la government diorang..

  6. My main page is still not blocked… 😉 But I guess they will have no reason for banning it. My blog can’t be testet due to technical problems… Hmmm… 😕

  7. [Comment ID #25963 Will Be Quoted Here]

    aah. kene ban. hu3.

    [Comment ID #25964 Will Be Quoted Here]

    check link kat announcement aku tu. 🙂

    [Comment ID #25969 Will Be Quoted Here]

    site macam kau pun kene block jugak? ish3.

    [Comment ID #25978 Will Be Quoted Here]

    someday your site might also get banned. lol…

  8. lol..xeroxaven.com pung kene block..huhu..apola china nih..tembok die kukuh sgt susah nak pecahkan kot..huhuhu..

  9. hu3. aku pun tak tahu nape dorang blok site kau jugak. maybe kau ada buat jahat kot… 😕

  10. wuhuuu..aku bukan budak jahat…wahaha..aku cume nak pecahkan tembok besar die je.. 😛

  11. Maybe salah satu sebab domain kot. Sebab ada “cypherHACKz.. kot la 😕

  12. [Comment ID #25969 Will Be Quoted Here]

    [Comment ID #25983 Will Be Quoted Here]

    aku test korang punye domain tak kena block pun 😮

  13. no results yet -_-
    aku nyer takde result. apo hei?
    lagipun, kalo xde org cina datang melawat web aku sekali pun. aku tak kisah langsong. x penting diorang tu. biar la diorang hidup dalam dunia internet diorang sendiri. kesian 8-|

  14. huhu. kene block ke.? uih.. ke koyer ni ade unsur2 yg patut di block.? 😕

  15. [Comment ID #26034 Will Be Quoted Here]

    kalau nak pecahkan, gune tukul besi je. :p

    [Comment ID #26157 Will Be Quoted Here]

    aku rasa macam tu jugak. tapi payah la kalau orang nak carik pasal security coz security kan ada deal ngan hacking nih. kalau “hack” dah kene block, tak membangun la dorang. hu3.

    [Comment ID #26313 Will Be Quoted Here]

    cube kau test lagi sekali? takpun maybe sebab ramai sangat yang gune kot. thats why die tak sempat nak bagi result.

    [Comment ID #26456 Will Be Quoted Here]

    aku nyer clean n steady lewr… :p

  16. memain la program tuh..kejap block..kejap tak..ntah pe bende ntah..

  17. aku nyer tak kena band :d/

  18. blog aku lepas

  19. aku tak kene block…hahaha..mane tak nyer…blog kosong…takde pape…wat penat je dia block