Back from Pulau Langkawi

langkawi-00

Because the Internet was down lately, so I can’t update my site at the moment. But last night, the Internet came back to normal and I can update my site now. And here are some pictures taken while I at Pulau Langkawi.

langkawi-01
In front of Pusat Serenti Kampung Selamat, Pulau Pinang

langkawi-02
In ferry, on the way to Pulau Langkawi

langkawi-03
At the beach, Pantai Chenang

langkawi-04
Before we go shopping at Pekan Kuah

Overall, everything was fun and interesting. I really enjoy our holiday. My friends and I have great fun while we were at Pulau Langkaw and we bought so many chocolates and souvenir for our friends in UTM. And… I also bought something special for lovely one. He3. :d Want to know what I bought for her? See below:

langkawi-07
Ferrero Rocher for my gurl 😡 [tags]pulau langkawi, langkawi island, malaysia[/tags]

More pictures

langkawi-05
In front my room

langkawi-06
At Underwatwer World, Pulau Langkawi

langkawi-08
At Makam Mahsuri

langkawi-09
Who want to take bath? :d

langkawi-10
Last picture taken before we back to UTM :((

I hope that I can visit Pulau Langkawi again in this December because my family want to go for holiday. Yay… Can buy more chocs… 🙂

Comments

  1. nak cikit cuklat muleh?:d

  2. tak culik ke cokelat tu.. nak laaa :((

    nway welkam back :d

  3. [Comment ID #14662 Will Be Quoted Here]

    bulih2. tapi dah habis… :p

    [Comment ID #14665 Will Be Quoted Here]

    coklat tu sedap… yummy… =p~

  4. tak beli kan aku cendera hati ke..?:d

  5. nak cukelat!:x

    ko pergi sana sempena apa?sambut ramadhan?

  6. [-( . no ferrero for me ?

    seems like you have fun. \:d/

  7. [Comment ID #14668 Will Be Quoted Here]

    hu3. cenderahati hanya gambar saje yang dapat aku berikan. hu3.

    [Comment ID #14669 Will Be Quoted Here]

    aku gi sana sebab aku ada lawatan koQ PEMADAM kat sana. so jalan2 sambil bercuti la. :d

    [Comment ID #14670 Will Be Quoted Here]

    nope. only for my gf only. hek3.

  8. bru2 ni g langkawi..memang best gila kat sana…mcm2 yg baru kat sana…pesat dah..yg paling best tt gntg kat cable car…
    tp yg x bestnya..kete sy parking kat kuala perlis kena curi cover tayar..bengang btl org yg amik duit parking tu marah2 kami lak kata kami tipu…salah sy tak peksa btl2 kete masa nak blk tu..yela dah penat sgt..tak sangka lak jd mcm ni..org tu ckp selamat ada yg jaga..padahal tak de..
    lainkali korg klu nak parking,parking dlm pagar jgn ambil parking kat org naik motor yg tunjuk parking org tu nama zaki..
    igt tau kwn2…