Bowling kat Skudai Parade

Malam semalam aku gi main bowling ngan kawan-kawan aku kat Skudai Parade. Plan nak main ramai-ramai, ada la dalam 8 orang. Tapi last-last yang gi main berapa orang je. Aku, Yazid, Pai & Yus. Yang Yus ni menyibuk je. “Abang” dia ada, die pun sibuk nak ngikut. Ish! :p Tapi kan, semalam aku dapat la score beberapa strike. Heh! Point leh kata gak la tinggi (Saja taknak cakap point aku berapa sebenarnye :d ). Terkedu la jugak member-member aku tengok aku main semalam. Amik korang… Rasakan… Hak3. Terangkuh lak aku nih.

Tapi masa game kedua, aku dah merapu dah. Bola baling merata-merata pergi. Sekejap ke kiri, sekejap ke kanan. Melencong tah apa-apa. Hu3. First game aku menang, 2nd game aku kalah. Takpe la, biasa la tu. Orang hebat selalu bagi orang lain menang gak. Tak aci la kalau orang hebat asyik menang aje kan. Hmm…korang main bowling tak? Apa kata sapa-sapa yang dekat-dekat tu, jom kite kuar gi ramai-ramai lawan bowling.

Comments

  1. lorr naper lak ko nie chyper!?
    bebawak bersabar jer 😉