Cerpen: kAu_tAk_pErNAh_jAuH

kAu_tAk_pErNAh_jAuH

Next cerpen dari author yang sama. So, kepada peminat2 cerpen. Baca la cerpen ni.
Thanks to the author cause sudi untuk berkongsi cerpen die ngan kite semua…

Donwload: kAu_tAk_pErNAh_jAuH

Kalau nak baca cerpen beliau yang dulu, leh la gi kat link ni: Invisible Love

Comments

  1. aku dah donlod.nanti aku baca :d

  2. He3. Baca jangan tak baca…

  3. hai………….
    assalammualaikkum

  4. pesal mula2 aku tgk dah rasa cam x best

  5. eeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm

  6. miss sakura says:

    hai everyone..
    sapa yg ada cerpen best2??:d

  7. aku takde cerpen2 yang best sangat la. sorry… hu3.

  8. assalammualaykum. cantik hiasan ceritanya. boleh tak sekiranya saya letak dalam blog saya. siapakah pencipta cerita ini?? :)

  9. link trade?? :)>-

  10. bestttt gile..nak menangis aku baca cerpen ni.aku peminat sastera.aku pernah nak mencipta sebuah cerpen tapi x berkesempatan…tapi biarlah.so aku ucapkan pencipta cerpen ni akan menjadi seorang penulis novel yang berjaya kelak..:d/

  11. salam…
    emmmmmmmm….
    kpd penulis cerpen nih….sori to say…
    tp leh x jana cte yg lian skettt??
    kelaka n sikit x logik…
    byk sgt dialog, pastu unsur suspennya kurengggg mnjadik laa…
    sori 2 say that…

  12. aqu r......... says:

    akunyer com xleh bkk r konyer……seb bek aku xbce ag..he9

  13. dynamaisara says:

    dah baca memang best..kalau ada kesempatan saya pun nak menulis..
    insyaALLAH..

  14. xdela bes sgt bg aku..steretaip la.dah leh agak story ending cane. emmm.sori 2 say..tp mmg xbest

  15. Ley_cHa cUtE"Z says:

    Hae.. cOwLy mAx IsenG jaGh mO WaT tULisAn yANg Gag peNTinG,,
    MuA”AcHiE,,
    LaM cUtE’Z pLOm: Ley_cHA cUtE’Z

  16. tajuk die menarik perhatian…pas donlod sy baca.

  17. bestla cte die….

  18. Nonsense la cita nii…sbb xkan la smpai ari knduri diorg xtau each other..abistu time isi borang menikah…kan ada tertera nama pngantin pompuan n laki…xmasuk akal punya cita..

  19. Hahaha..
    cAn’t unDerstaNd the lanGuage..
    I’ve tried to.. But its failure..

    hehehe.. But universally its so goOd enouGh

    krEn bangeT dah pokoknya..

  20. best la cite ni…

  21. kalau nak baca cerpen & novel . layari di http://www.penulisan2u.blogspot.com

  22. hesti cuma mw bilang yang bagus deh!!
    jangan samapi tak baca, OK\/

  23. assalamualaikum.

  24. dedeawan says:

    Lihat cerpenku di http://dedeawan.blogspot.com

  25. Rahasia deh... says:

    Eh iseng doankZ kho.

  26. nice bLOG… kalau nak baca koleksi cerpen & novel. lebih 1000 koleksi cerpen & novel dari Malaysia, singapore, brunei dan Indonesia. layari di http://www.penulisan2u.blogspot.com

  27. salamzzz………best jugak la citer ni tp aku dah banyak kali la jumpa citer camni,lepas aku baca 3 @ 4 page aku cam dah boleh baca apa kesudahan citer ni……tp ak puji ko la sbb buat aku baca sampai habis citer ni…..ok cau cin cau….teruskan usaha anda

  28. ady_seni94 says:

    Samekom…Hai…ApAsAl Owg DownlOad X dPt BaCa puN…CaMner Nak BacA AHHHH??????
    =)

  29. mmmm…best juga cta ne…tpi ada juge le cta yg seakan sama..terus kan usaha dan cuba lagi cta yg lebih menarik..

  30. x sempat nak bace.. tapi tengok cam besh gaks..

  31. Aku blm baca lagi tp aku dah download. kalau top, gerenti best punyer…

  32. oi.. skema jg

  33. ada cerpen lain tak??????????????

  34. aku dh download… tp x bce lg…

  35. okEy r 2..bEst la jGk..tp kLAU tmBh sSpEn mSti lg bEst..

  36. hye..dah lame aku x lawat blog nie..dah kat stahun gak la..masih active lagi rupenyer…tmbah la lagi cerpen baru..

  37. tahniah sekali…bagus caranya kamu buat cerpen itu..

  38. wirdatul aina says:

    aku belum baca…..lagi
    by the way arap cite ni okay…
    kalu ada cite yg best email kat aku
    librabulancinta@yahoo.com
    tq..

  39. kerennnnnnnnnnnnnn

  40. sory bro,..gue kagak pnya neh,..bagi2 dunk cerpen2 serunyah.

  41. aq x dwnld..cter mst xbez….

  42. kereeeeen abissssss

  43. salam,,,mekach ye sb kgsi cte ngn ktorg,,:)best la gak cte ni,,:)arp2 dpt la kgsi cte2 yg best ag ye,,

    ……

  44. azka sina says:

    wh… dh dwnld nih. . tpi lom sempat baca… he he he. . .

Speak Your Mind

*