Result aku teruk…

Aku dah dapat dah semua result untuk first test aku. Dan yang sedihnye, semua result aku teruk… :((

Isyarat Rangkaian = HANCUR
Litar Elektronik = LEBUR
Teknologi Elektrik = K.O

Aku tak tahu ape dah jadi ngan aku ni. Memang aku akui yang aku tak study pun sebelum test tu. Study pun sikit2 je. Cam nak taknak je amik test tu. Tapi…nape aku tak study? Nape aku study sikit2? Padan muka aku.

Pasni, test yang berikut2 nye aku nak score full mark. Tengok r nanti! Huh!

Comments

  1. ….try yr best, bru 1st test tu….blh cover blk nanti dgn paper work dgn final

  2. hehe.. ala rilek r….masih buleh di kaver.. 🙂

  3. lorr,,,jgn isau,,aku pon rslt truk gak,,, :d hehe,,,ala,nnt kte score test 2 plak,,,:)>-

  4. tape, harap2 lepas ni bole buat yang lebih baik 🙂

  5. huhuhu SIARAN ULANGAN..penah dengar? omputih panngey REPEAT ta pun RE-SEAT hehehe den dah kabar kan ekau degil hahaha belajar rajin kl takmo kene tendang

  6. Ala standard ar.. nama pon student. dulu darkz pon camtuh jgk… tp jgn la diamalkan..

    Study smart! 😀

  7. Thanks kat korang semua…

    Skang ni pun aku dah start nak rajin study. Harap2 dapat score test and exam nanti.

    Sekali lagi thank you!

  8. tips from mr.eims :
    subjek2 cm2 amali penting…, dlm kls r kne pay etensen betul2…br ok./.

    all the best., jangan tencen2… 😉