Post from CICT UTM

Ho3. Aku dah kat UTM dah. Kalau korang semua nak tau, aku skang ni kat CICT. Ni la first time aku masuk sini ngan sorang member coursemate aku. Sebenarnye, dah lama dah aku nak masuk CICT nih. Tapi takde orang nak gi. Segan dowh kalau gi sorang2. Dah la first timer. Tak tau camne cara nak pinjam comp. He3. :d Kalau ada member, leh la tengok2 camne cara die pinjam. Heh!

Erm…petang nanti aku ada kelas, pukul 2. So, I have to go now. Next time plak aku update. See ya later… Chiow…

Comments

  1. kat utm buat coz ape??
    tak kan ni br 1st time gi cict…:d:d:d

  2. UTM kat ner?

  3. aku pun baru sekali masuk…tu pun sebab nak buat e-learning… :d

    @aisyah UTM kat skudai johor… :”>

  4. [Comment ID #1493 Will Be Quoted Here]

    Aku amik course SEC – Computer Engineering. Aah. Ni first time aku kat CICT. He3.
    Btw skang ni tetiap hari Isnin sampai Khamis aku rasa cam aku akan gi CICT setiap kul 1 la. Dah tau camne nak pinjam comp, baru la leh gi sensorang. Heh!

    Kau amik course ape?

    [Comment ID #1494 Will Be Quoted Here]

    He3. Sama la aku. Tapi ni my 2nd time. :d
    UTM kat Skudai, Johor. Nape? Nak datang melawat ke? Heh!

    [Comment ID #1496 Will Be Quoted Here]

  5. junior aku Syafiq pun ambik coz sec….
    aku buat pendidikan SPI…..

  6. [Comment ID #1499 Will Be Quoted Here]

    Owh… Kau tahun berapa skang?

  7. tahun 2 r…

  8. ye ke rasso tahun 2 nie….bukan ke dah nak abis ke…?

  9. iye lah gie…
    ngape tak percaya ek…
    ada 4 sem lagi kat utm… boleh aje jumpe andai ada kelapangan…
    huhuhuhu…. \:d/\:d/\:d/

  10. Betul gak tu. Bile2 nanti leh jumpe. Gie pun belaja kat UTM. KRP kalau tak silap aku.

  11. yup…krp…tapi,salu lepak studio…fab nyer…kalo nak,datang laaa…huhuh…studioku,rumahku…krp tu bilik salin baju je :d

  12. Studio ape ek?

  13. studio landscape architecture…huhuh…studio ni macam kelas…cume…besar sket…setiap meja…ade panel dia sendiri tuk pin2 keje.,,pastu…besar sket meja dia…kerusi plak,cam kerusi pejabat,yg boleh pusing2 tu,,pastu…ade hub internet sendiri setiap meja…(internet free)…pastu,bilik airkon…(nie yg buat aku demam hampir sebulan nie,duk ekon je)…camtu laa lebih kurang studio…banyak org ingat studio jamming… :d

  14. hai sumua

  15. GIE, KO TAUN BAPE..FINAL YEAR YEK O SECOND YEAR…..

  16. AKU x tau plak cict ni de wat blog….

  17. SAPE GIE BUDAK LANDSCAPE NI….
    X DE KEJE KE…….
    BLE PLAK MAIN2 TENET KAY CNI…..
    PEGI AR SAPKAN DRAWING 2…..S2DIO DA BAGI AIRCOND & TENET BUKAN TUK MAIN2 LA…..
    HA!HA!HA!MAIN2 JERK……

  18. gilak arr…komen terakhir aku februari 2006,pastu direply pada februari 2008..2 tahun tu…haha…final year skang….

  19. Hak3. Kenapa pulak? Btw kenapa ada pulak cerita pasal CICT ngan blog aku ni?

Trackbacks