Archives for February 2006

Happy Birthday!

Happy Birthday to me!!! 🙂 Dah tua dah aku nih. Hu3.

Cerpen: Invisible Love

Best! Tu la ungkapan yang dapat aku luahkan. Tapi aku rase best tu, lum cukup lagi coz best sangat2. Sebabnye… He3. Cerpen ni dikarang oleh seseorang yang aku kenali. Sapa die? Tak leh la bagitau coz atas kehendak penulis, die minta nama die dirahsiakan. :-$ Cite die berkisahkan pasal… Erm…korang kene r baca dulu. Baru […]

Result aku teruk…

Aku dah dapat dah semua result untuk first test aku. Dan yang sedihnye, semua result aku teruk… :(( Isyarat Rangkaian = HANCUR Litar Elektronik = LEBUR Teknologi Elektrik = K.O Aku tak tahu ape dah jadi ngan aku ni. Memang aku akui yang aku tak study pun sebelum test tu. Study pun sikit2 je. Cam […]

Meaningful Testimonial

Takde pe2 nak tulis. Saje je posting bende nih. Aku dapat testimonial ni dari sorang kawan baik aku. He3. Thanks Waneey! Meaningful le sangat… :p Here is a meaningful testimonial..dis is a meaningful testimonial as da testimonial is meaningful..not like those meaningless testimonials such as those wif spaces n blanks n nothing of it makes […]

Free Adsense Ebook

Want to get more from your Adsense? Download this ebook for free… http://www.free-adsense-ebook.com

In the beginning there was the computer

In the beginning there was the computer. And God said %Let there be light! #Enter user id. %God #Enter password. %Omniscient #Password incorrect. Try again.

Post from CICT UTM

Ho3. Aku dah kat UTM dah. Kalau korang semua nak tau, aku skang ni kat CICT. Ni la first time aku masuk sini ngan sorang member coursemate aku. Sebenarnye, dah lama dah aku nak masuk CICT nih. Tapi takde orang nak gi. Segan dowh kalau gi sorang2. Dah la first timer. Tak tau camne cara […]

Going back to UTM

Hari ni aku akan balik ke UTM. Dah habis dah cuti mid sem. Hu3. Bas aku akan bertolak pada pukul 12.00 tengah hari di Puduraya. Harap-harap bas aku tak terlewat macam dulu. Dulu bas aku lewat sampai sejam. Jenuh aku tunggu kat Puduraya tu. Dah la aku pergi sana awal coz aku gi naik bas. […]

Gmail Web Clip

I try this cool thing in Gmail recently and found it is really interesting. You can read your friends or other websites feeds while you read your e-mail. It is easy to add your friend’s site in the web clip library.. In Gmail, go to Settings > Web Clips and put your friend’s site url […]

Who Were You In High School?

This is what I got after taking the quiz. Heh! :d Brainy Kid In high school, you were acing AP classes or hanging out in the computer lab. You may have been a bit of a geek back then, but now you’re a total success! Who Were You In High School?