Prepaid Agent

Sape nak topup? Maxis ada. Celcom ada. Digi ada.

He3. Aku ade bukak bisnes skit. Bisnes jual topup. Baru je r start hari ni. Thanks kepada saudara Mohd Ridhuwan coz daftarkan aku ngan syarikat iCallSoft nih.

Dengan bayaran pendaftaran sebanyak RM38 (USD10) untuk seumur hidup, aku dah boleh start menjual topup. Tapi yang RM38 tu just untuk pendaftaran die je. Untuk kite beli no topup tu, kene masukkan duit dalam e-wallet (merupakan wallet kite untuk beli topup tu) pulak. Petang tadi aku baru masukkan RM50 ke dalam e-wallet. And petang tadi jugak dah habis dah RM50 tu aku beli and jual topup kat member2 aku.

Bisnes ni sama je ngan macam Raja Prepaid ngan My Mode. Tapi kalau Raja Prepaid tu, mahal. Setiap tahun kene bayar RM99 untuk bayaran sewa server die tu. Yang My Mode ni aku tak tahu r macam mana plak.

Dengan menjadi agent ni, ada kelebihan die. Selain dapat beli topup murah, kite juga takyah susah2 nak kene gi kedai just tuk beli topup. Hantar je SMS ke server, tak sampai 10 saat, dapat la code topup tu. Setakat ni, aku lum nak lagi carik downline. Tapi kalau ade sesapa yang berminat, leh la inform kat aku. Nanti aku bagitau camne cara2 tuk jadi sebagai agent.

Comments

  1. minat tambahpendapatan

  2. cm na nak jadi agen ye…

  3. Sekarang ni saya dah berhenti buat bisnes agent telefon ni. If syu berminat, boleh gi sini http://www.mobilewallet.com

  4. xdpt masuk pn site tuh, http://www.icallsoft.com/ n http://www.mobilewallet.com/ dua2 xdpt, dah gulung tikar ke?

  5. faizal hamzah says:

    how to register?? bukak website pun xdapat paper..

  6. saya nak registar bang. cem mn caranya? sy duduk kat ktc s47. bila boleh jumpa abang? thanks

  7. skorpioboy says:

    cne nak jd agent bgtau ler..aku bminat nih

  8. jom join under saye….
    http://Prepaid4U.Net/?id=aliimran

  9. meh la weih….
    meh…meh….
    http://Prepaid4U.Net/?id=aliimran

  10. kalau berminat boleh daftar kat…
    http://Prepaid4U.Net/?id=COBAIN
    atau hubungi saya 0129202973

  11. kalau xde ape2 respon baik register dalm http://onlineprepaid.net

  12. how to join?

  13. cmne nk join? hit me back..
    ninie_chumellz@yahoo.com [ym]
    thankz

  14. Berminat untuk bisnes top up boleh ym saya di syed_mymode atau email syed_mymode@yahoo.com.my

  15. Berminat untuk bisnes top up boleh ym saya di syed_mymode atau email syed_mymode@yahoo.com.my

    untuk maklumat lanjut dan pelan pemasaran layari:
    http://prepaid4u.net/?id=my_mode

  16. Minat nak jual topup secara sambilan?
    Just add me at YM lyza0729
    email : annys0729@yahoo.com
    http://prepaid4u.net/?id=annys0729

  17. saya pun ada juga jual topup tapi digi tak de

    nak try… http://prepaid4u.net/?id=qadors

  18. saya ada bisnes reload untuk anda. pendaftaran rm100. (rm50 pendaftaran+rm50 dimasukkan ke dlm akaun transaksi)
    keuntungan tetap sebanyak 4% walaupun jual top-up berharga rm3. produk celcom dan maxis rm3-rm100.untung dibayar terus.jika anda beli top-up rm10, hanya rm9.60 sahaja yg ditolak dari akaun anda. berminat ym saya. nickyfaiz@ymail.com

  19. ops, terlupa. jika anda menaja orang baru yg berminat, anda akan dapat rm10 setiap orang terus dimasukkan ke dalam akaun anda. menajalah sampai 1000 orang,anda tetap dapat rm1000 daripada syarikat.

  20. nak join macam mana ni…plezz tolong…

  21. Abg enal says:

    Salam..saya supplier easy reload. Dah buat setahun lebih. Dskaun jika amk melalui sya ialah Clcom 5% ; Mxs 2.5%; Dg 1%; u mobile 3% dan I Talk 13 %. Profit realtime. Sesape berminat bolehlah msg pada 014 5112074. Bukan MLM tapi trading biasa

  22. enal2207 says:

    Salam semua…jika sesape berminat nak berniaga selod..blh lah hubungi saya…diskaun C5%, Mx2.5%,Dg1%,umonile 3% dan Italk 13%. Sstm macam kedai aje…tiada network n MLM

    utk ktrgan lanjut sila sms di no 0145112074

  23. abg enal….sekaran ni ada lagi ke bisnes ni?
    saya nak cuba la..

  24. salam…tolong…sy minat nk jadi ejen…tp x de cable la..

  25. hi..saya ingin menjadi agent…
    emailkan saya ok..
    thank you..

  26. jom joint saya zmreload. kelebihan tak perlu maintain downline. tak da portal portal nak maintan.once dah register anda pun bole register sdiri bakal downline and best kan…. berminat sent email d syam_scorpio81@yahoo.com

  27. Sya pun nak jual topup gak sesiapa boleh bantu sya,dengan pendapatan tak seberapa nie,sekurang2 boleh membantu menjana pendapatan sya.0194808039

  28. hye..sy agent topup.. sesiapa berminat, leh hubungi sy di talian -sms- 0195223219 @ yoyomask7_90@yahoo.com..mail kpda sy..
    ok, thnks..

  29. salam….sy serupa jerk ngan dpa nie….agent topap untung sbb sy student dok kolej…utk sesiapa yg berminat sy ader pakej2 untk menjadi agent topap…..setiap pakej mendpt komisyen yg berbeza dan berpatutan…malahan yuran pon xbpe mahal…senang kate student pon mampu nk byar……more important tutorial pon akn diberi FREE……so spe yg berminat just email me at tomyct90@yahoo.com or call n sms – 0176904645