Cuti Mid Sem

Salam semua…
Aku skang ni kat umah. Baru je sampai kul 6 petang tadi. Bas dari Skudai bertolak pukul 12.40 tengah hari. Sebenarnye tiket bas kul 12.00, tapi entah kenapa lambat plak bas tu datang. Menyusahkan jek… Tapi alhamdulillah r selamat sampai ke rumah. He3.

Perjalanan dari JB ke KL ok r. Tak r jem sangat. Cume dekat area Seremban tu je, jalan jem coz banyak kete nak masuk ke tol Seremban. Tapi lepas kuar dari area nak masuk tol Seremban tu, pergerakan trafik adalah lancar. Pergh…cam squad ranger Era plak. Heh! Tapi mase kat Pudu tadi, jalan jem gak coz banyak bas nak masuk ke stesen bas kat Pudu tu. Panjang gak r bas beratur. Tapi driver bas aku nih, gempak gile main cutting je line. Hak3.

Hmm…baru mengarang sikit, dah penat dah. Ngantuk pun ade coz skang ni dah kul 1.39 pagi. Huargh… 😀 Pasni ingat nak gi lawat site member jap. K la next time aku sambung lagik. Chiow!