Can get access to CPanel

Just want to say that I can get access to my cpanel although I in UTM. :d Many people said that I can’t login to my panel when I here. But today I try login from this CC and I can get in.

I have to go now. Just come by to check my email and download notes. See ya guys later. Chiow…

Comments

  1. huhu….nape xleh nk login arr….
    hum..

  2. kalo kat cc sure leh login… kalo gune proxy takleh login, berkemungkinan admin UTM tu telah block port 2082 yang kite gune untuk access CPanel

  3. flowerbunkus wrote:
    huhu….nape xleh nk login arr….
    hum..

    He3. Aku leh login. Btw kau duk UTM gak ke?

    emptyspace wrote:
    kalo kat cc sure leh login… kalo gune proxy takleh login, berkemungkinan admin UTM tu telah block port 2082 yang kite gune untuk access CPanel

    Maybe r. Coz kat fakulti aku pun tak leh login to Cpanel. Dorang tak kasi. Apsal ek?

  4. tq…dah boleh log in dah…aritu,time cuti sebulan tu,boleh je macuk cpanel…pastu,seminggu sebelom U dibukan,tak boleh…sampai skang…skang nie boleh plak..dia dah open balik kot…huhuh :)>- nak donlot backup…huhuhu

  5. biase la.. konun2 takut hacker masuk dari port 2082.. sebenarnye kalo hacker nak hack pun takyah tunggu port 2082..

  6. gie wrote:
    tq…dah boleh log in dah…aritu,time cuti sebulan tu,boleh je macuk cpanel…pastu,seminggu sebelom U dibukan,tak boleh…sampai skang…skang nie boleh plak..dia dah open balik kot…huhuh :)>- nak donlot backup…huhuhu

    Aku pun ingat pasni nak download backup aku gak. Bahaya seh…

    emptyspace wrote:
    biase la.. konun2 takut hacker masuk dari port 2082.. sebenarnye kalo hacker nak hack pun takyah tunggu port 2082..

    Hu3. Betul tu!