My First Post in 2006

Dah lama aku tak post. Sejak dari tahun lepas lagik. :d Ni la post aku yang pertama bagi tahun 2006 nih. He3.

Firstly, nak ucap Happy New Year, Selamat Tahun Baru kepada korang semua. Sorry r coz dah lama tak update website. Kat UTM ni payah sikit aku nak online and update website. So, tersangat-sangat la jarang nye aku nak update website aku nih. Isk3.

Btw baru semalam ni komputer aku leh pakai coz sebelum ni, plug elektrik kat bilik aku tak leh nak pakai coz rosak. Dah lama dah rosak sebenarnye. Sejak sebelum cuti sem dulu lagi. Dah banyak kali aku buat report. Baru semalam leh gune. Hu3.

Sementara aku tak leh nak bukak komputer sebab plug rosak, aku pun malas la nak kemas meja and pasang komputer aku lagi. Ni hah gambar desktop aku mase plug elektrik rosak. Sorry…gambar kurang jelas coz gune kamera hanset.

Ni plak gambar desktop aku (semalam) pas plug elektrik leh pakai. Kemas gile… :d

Btw LCD ngan Altec Lensing tu, bukan aku punye. Aku just pinjam je kawan aku nye. Die mase cuti hari tu die bawak balik CPU die. Tapi bile balik UTM, die tak bawa balik CPU die tu. So, aku pun pinjam la dulu barang-barang die yang gempak nih. He3. Jangan jeles…

Malam semalam aku create aku nye wallpaper tuk PC aku nih. Cool tak? Hu3.

Hmm…setakat ni, study aku kat UTM ni ok la. Cume ada certain subject aku tak dapat nak tangkap lagi coz lecturer tu ngajar cepat sangat. Pergh…ingat kitorang ni robot kot… Lol… Tapi…alhamdulillah r subject2 lain aku leh la follow. Takde pape masalah sangat r…

Erm…k r next time bile aku free aku update lagi site aku nih. Chiow….

Comments

  1. rasenye dari UTM pun leh online kan.. ko mmg asal JB ke?

  2. Memang leh online. Skang ni aku kat makmal sistem fakulti aku.
    Btw aku duk kat Kota Damansara, Selangor.