Balik UTM & Happy New Year

Aku balik UTM hari ni. Isk3. :(( Awal pagi aku akan bertolak. Dalam pukul 9 or 10 pagi camtu. Gi naik kete coz nak bawak balik CPU aku ni hah. Kalau naik bas confirm tak muat. Dulu pun masa aku nak bawak balik umah, nasib baik ade seat kosong kat sebelah aku tu. Kalau tak, tak tahu la macam mana aku time tu.

Nanti bile aku kat UTM nanti, tak dapat dah la aku nak online cam selalu. Tiap-tiap hari. Kalau kat UTM tu payah sikit aku nak online coz nak kene gi CC. Walaupun CC tu tak jauh. Just bawah blok aku je. Tapi… Nak gi sana tu… Malas r… Hmm…nanti mesti website aku ni rindu ngan owner die. 😀 He3. Sempat lagi aku nak buat lawak. Ish3.

Aku balik awal ni bukannye ape. Kalau tak aku plan nak balik hari Ahad ni. Tapi terpaksa balik awal coz aku nak kene present perancangan tahunan biro aku tu dekat Majlis Eksekutif JKM kolej aku. Dorang nak tengok apa program yang aku akan buat dalam masa setahun nih. Macam-macam program yang aku nak buat. Dari kelas PSpice, PC-Fair, macam-macam lagi r. Ada r dalam 4 5 program besar aku nak buat untuk tahun 2006 nih.

Ha…sebelum aku terlupe, aku nak jawab assignment yang Lisa suh aku buat tu.

RULES:
Copy and paste the questions to your site and answer them, then pick five people whom you wish to be Singled Out. Don’t forget to tell them they’ve been Singled Out.

Something you want to do in your life:
Marry someone that I love :d

One song you could listen to over and over again:
Qiara – Hanya Padamu

Coke or Pepsi:
Pepsi sebab tak banyak gas

Something you currently desire:
Don’t know

One good deed you’ve done lately:
I buy my own domain and hosting. Lol… It’s good what… :))

A funny moment in your life:
Too many. Usually it’s happen with my friends

Next 5 Lucky Person:
1. Azmie
2. Gie
3. Skyati
4. Lori
5. Faizul

Hak3. Jawab r korang soalan2 ni. Pastu korang kalau korang tak puas hati, korang suh orang lain jawab plak.

Sebelum aku menghabiskan ayat aku ni, aku nak ucap SELAMAT TAHUN BARU kepada korang semua. Sorry kalau sepanjang tahun 2005 ni aku ada buat salah dan silap kat korang semua. ^:)^

Kalau ade masa, aku akan update and lawat blog korang semua. Semoga kite jumpe lagi.
Bye2 semua… 🙂

– CypherHackz –

Comments

  1. ingin aku postkan dlm entry aku…tapi tidak dapat dibuat, kerana aku skrg nih tgh berkemas2 nak pindah…kekeke :>

  2. hoh.. menarik… nanti aku post kan .. huhuh

  3. aku pun tgh2 kemas nak balik UTM nie…hehehehe…erm…nanti sampai je sane,aku gie PSZ,pastu,terus update…huhuh…ok.. :)>-

  4. azmie wrote:
    ingin aku postkan dlm entry aku…tapi tidak dapat dibuat, kerana aku skrg nih tgh berkemas2 nak pindah…kekeke

    Ceh…tau r nak pindah hosting… Hak3.

    ejon wrote:
    hoh.. menarik… nanti aku post kan .. huhuh

    Jap lagi aku pi tengok.

    gie wrote:
    aku pun tgh2 kemas nak balik UTM nie…hehehehe…erm…nanti sampai je sane,aku gie PSZ,pastu,terus update…huhuh…ok..

    aku skang ni kat PSZ r ni. Tengah meng’reply comments.