UTM Exam Result Released

UTM exam result released today. Alhamdulillah, aku dapat apa yang aku targetkan. Dulu result aku tak la baik mana. Tapi kali ni Alhamdulillah, aku dapat result yang aku target. Aku dapat above *.**. Hak3. Mana leh bagitau. Kantoi r nanti. Keh3.

Tapi aku harap semester baru nanti, aku dapat result yang lebih baik lagi dari semester lepas. Walaupun semester depan jam kredit aku banyak, sampai 17 kredit tapi aku akan cube r untuk dapat yang lebih baik. Harap-harap dapat r 4 flat. Uhuk! Angan-angan ibarat nak pegang langit je aku nih. Pepehal pun, itu tak mustahil. Yang penting kene rajin dan berusaha. Skang ni nak pegang langit pun dah tak mustahil dah. Panjat Gunung Everest, hah pegang la sepuas hati langit tu.

Tapi semester depan aku maybe ada banyak kerja nak buat. Ngan program JKM lagi. Program kolej lagi, kelab. Urgh…banyak pulak bile aku pikir-pikir balik. Ish3. Tak tahu dapat ke tak nak cope semua tu. Harap-harap dapat la memikul dan menjalankan setiap apa yang telah dirancang dan yang telah diharapkan.

Esok aku nak gi hantar motor kat keretapi dah coz hari Jumaat ni nak balik UTM balik. Terpaksa balik awal coz ade meeting n ade pembentangan untuk perancangan tahunan Biro Teknologi JKM. Hu3. Macam-macam aku plan program untuk Biro Teknologi bagi tahun depan. Harap-harap dapat la kitorang jalankan semua program-program tu.

Hmm…k la tu je kot aku nak cite. Bile ada cite lagi, aku post. Till then…

Comments

  1. ape ape pun..all the best yew..hehe :d

  2. dah tukar theme… mmg salute ar theme ni especially bahagian comment ni :)>-

  3. ima ~> He3. Thanks!
    emptyspace ~> Ala…theme orang. Aku just edit and modify sikit. Pepe pun thanks!

  4. bro…utm amik kos ape ek…duk kolej mane…ble jumpe kay cp ke,meranti ke…ok gak…hehehehe…uiks…JKM lagi tu… 😕 nanti bagitau ek…

  5. Kau kat UTM gak ke? Aku duk kat KTC.

  6. yeah….aku duk KRP…KTC susah laa nak jumpe…kui kui kui…:d

  7. Owh…nanti bile2 aku pi sana.