Gmail Mobile

Gmail have added up new function where you can read your email from your mobile phone. Type in “http://m.gmail.com” in your phone’s web browser and read your mail box from there. Simple and easy.

It also has extra features:
– Automatically optimize the interface for your phone
– Opens the attachments you receive in messages (photos, .pdf files, etc)
– Lets you reply by call to people whose phone number in your Gmail Contacts list

Source: http://www.google.com/glm/gmail

Comments

  1. wa bagus2… senang la kalau pc rosak.. tapi aku tkade hanphone.. yg paling murah skali pun takde…wa:((:((

  2. La…handphone yang boleh isi air pun ok ape? Leh minum sambil call orang. Hak3. :))

  3. wahh… .. aku tade hset yang ade gprs 🙁 .. ish bile la nak merasa pakai mobile google ni

  4. He3. Beli la satu. Baru berapa ratus… Uhuk!
    Aku cakap macam la aku ni kaya sangat… Ish3.

  5. best best,aku ada henpon, ade gprs tp x de org nak hantar email kat aku. wawuwawuwa :((

    😛

  6. Hak3. Ala…kau hantar r emel kat diri kau sendiri. Create r lagi satu emel. :)>-

  7. a ah la. nape la aku ni bengap sangat!~ :)) wahaha. mekasih lew byk2 ntuk idea tu~

    ni mesti ada pengalaman. muehehe.

  8. Eh? Takde la… Aku gune anset samsung and tak dapat nak check emel gune phone aku tu.

    My phone: http://www.cypherhackz.net/arc.....sgh-e600c/

  9. mobile phones that have built in cameras are my favorite because they can capture those special moments and events “””