AIM Problem

Aku tak tahu ape problem dengan AIM aku nih. Sejak dari semalam tak boleh pakai. Aku dah send report dah kat website dorang tapi masih tak dapat lagi sebarang reply dari AIM support team. >:/ Masalah ngan AIM ni, bile aku try nak connect je dapat error, says: “Sign on failed. Try again.” Dah banyak kali dah try. Tak boleh2 jugak.

Tapi pagi tadi boleh plak mase aku nak check email kot2 AIM ade hantar reply ke. Tu yang pelik tu. Takkan AIM ni hanya leh bukak mase pagi je. Mase malam tak boleh. Susah r macam ni coz ramai member2 internet aku online bile time Malaysia ni malam. 🙁

Comments

  1. hua..xpe…xkn ko pakai aim saje kut..
    ar..
    pakai yahoo kn bulih lg

  2. aku pakai gak yim. tak yim aku just gune tuk chat dengan member2 malaysia je. tapi yang aim aku gune tuk chat ngan member2 internet kat luar negara. :d