Extended Live Archive

Hmm…boleh r pulak gune Extended Live Archive ni. Kadang2 boleh, kadang2 tak. Pelik pulak aku rasa. Ish3. Aku terasa nak gune balik plugin ni coz plugin nih lebih tersusun dan ade control panel die tersendiri. And korang leh edit css die tu untuk match’kan ngan site korang. So kalau korang nak tengok live demo die, leh la check Archives aku tu. Dan kalau korang nak download, ni download link die: Download Extended Live Archive

Now Im using Extended Live Archive plugin to display my archive. Before this, I dont use that plugin because it doesnt work but sometimes it can. I use that plugin back cause this plugin is more managable and it has it own control panel and you can edit it css too. If you like to see the live demo, check out my Archives. And if you want to download the plugin, click here: Download Extended Live Archive

Note: Urgh…susah nye nak tulis dwi-bahasa nih… 😀