Idea… Idea… Idea…

Hurm…aku tengah mencari idea tuk buat CypherWP Theme v2 plak. Skang ni takde idea lagi nak buat theme cam mana.
Ingat nak buat warna cerah sikit. Tapi tak tahu lagi r camne. Yang penting nak dapat idea dulu nih. Dapat idea, on the spot terus design.
Alang2 dah takde keje ape nak buat time cuti ni, tu pasal kepala ngan tangan duk menggatal nak buat theme nih. He3.

Comments

  1. Tukar jangan tak tukar… untuk v2… ko rasmikan lah 1 januari sempena segala-gala nya baru dalam tahun masehi

  2. aku tak sure dapat ke tak nak rasmikan pada 1hb nih coz 25hb disember nih aku dah balik utm. so nak upload file2 tu semua payah sikit. urgh! 🙁