Modem buat hal…

Aku skang ni kat umah. Baru je sampai hari Rabu hari tu. Punye la semangat bawak balik CPU aku dari UTM ke sini. Naik bas plak tu. Nasib baik la bas tu tak penuh. So, boleh la aku letak CPU ngan beg aku tu kat tempat duduk yang double seat tu. Kalau tak, tak tahu kat mana aku nak letak CPU ngan beg aku tu.

Aku bawak balik CPU tu bukannye ape. Just sebab takut bosan duk umah. Ye la, komputer kat umah ni bukan la ok sangat. Nak main game yang best2 pun tak lepas. Tu pasal aku semangat bawak balik CPU aku tu.

Then pas aku setup semua CPU aku tu, aku try la connect internet. Ingatkan boleh la connect, last2 takleh coz ada error. Windows bagi error yang modem aku tu ade error. Last2 terpaksa la aku gune computer lama ni kalau nak gune internet and kalau aku nak main game, terpaksa la aku cabut balik CPU lama ni and sambung plak kat CPU baru tu. Nyusahkan aku je…