Archives for November 2005

Movie: The Exorcism of Emily Rose

A lawyer takes on a negligent homicide case involving a priest who performed an exorcism on a young girl that resulted in her death. Genres: Suspense/Horror and Thriller Running Time: 1 hr. 54 min. Release Date: September 9th, 2005 (wide) MPAA Rating: PG-13 for thematic material, including intense/frightening sequences and disturbing images. Distributors: Screen Gems

Movie: Harry Porter – The Goblet of Fire

Genres: Action/Adventure, Kids/Family and Science Fiction/Fantasy Running Time: 2 hrs. 30 min. Release Date: November 18th, 2005 (wide) MPAA Rating: PG-13 for sequences of fantasy violence and frightening images. Distributors: Warner Bros. Pictures Distribution

Sygate Personal Firewall Pro

Ultimate Firewall Software Protection Technology! Application-Based Intrusion Detection System Protocol Driver-Level Protection Active Response Anti-IP & Anti-MAC Spoofing Application DLL Authentication Firewall Termination Prevention

PC-Cillin Internet Security 2006

Trend Micro

Jangan, jangan, jangan

1. Jangan sengaja lewatkan solat. Perbuatan ini Allah tidak suka. Kalau tertidur lain cerita. 2. Jangan masuk ke bilik air tanpa memakai alas kaki (selipar). Takut kalau-kalau terbawa keluar najis, mengotori seluruh rumah kita. 3. Jangan makan dan minum dalam bekas yang pecah atau sumbing. Makruh kerana ia membahayakan. 4. Jangan biarkan pinggan mangkuk yang […]

New photoshop design!

Bosan2 petang tadi aku pun design la banner baru tuk site aku ni. Cool tak? 😀 He3. Btw aku ade gak buat small banner tuk website aku ni and beberapa graphic baru. Check this out! CypherHackz Small Banner CypherHackz’s Avatar CypherHackz’s Signature

Anime: The Law of Ueki

Aku hari tu tengok anime ni sebelum aku balik umah. Best gak r. Cite die berkisahkan seorang budak ni dapat kuasa dari seorang God Candidate (Sebab God Candidate ni akan jadi God, so dorang terpaksa la mencari orang sebagai pengganti dorang plak). This person, Ueki dapat power best di mana die leh tukar trash jadi […]

Ketahui pasangan anda melalui TARIKH LAHIR

Ketahui pasangan anda melalui TARIKH LAHIR ( BETUL ATAU KEBETULAN) 1. Tarikh Lahir pada 1, 9 & 24 Pada umumnya pasangan ini bersifat pendiam & konservatif. Namun dengan orang-orang tertentu dia cepat mesra. Tapi pasangan yang lahir tarikh ini mudah terperasan. Kerana sifatnya itu menyebabkan ramai orang yang tidak menyukainya. Namun begitu dia tetap dikagumi […]

8 Petanda Dia Adalah Jodohmu!

Dua manusia yang merasa saling berjodoh pasti memiliki ikatan emosional, spiritual dan fizikal antara keduanya. Hanya dengan menatap mata atau mendengar suaranya, kita akan merasakan getaran dan seolah ingin terus bersamanya. Benarkah seperti itu? Lalu, apakah ada petanda lainnya agar seseorang dapat merasakan bahawa si dia jodoh (soulmate) kita atau bukan? Petanda 1 Rahsia sepasang […]

Bowling and Movie: Zathura

Hari Khamis aritu aku gi jenjalan ngan member aku (Ikram nama die). Baru je balik dari UTM dah nak jenjalan. Bosan duk umah. Lagi pun aku dah memang plan dah ngan member aku tu nak gi main bowling and tengok wayang bile kitorang balik nanti. Kitorang gi jenjalan kat Mid Valley je. First tu ingat […]