Selamat Hari Raya

Aku baru je sampai rumah petang tadi. Naik bas dari Sri Putri dalam kul 11.30 pagi. Sampai KL kul 4.00 petang.
Pastu kene plak naik bas dari Kotarya ke rumah aku ni. Ada la dalam 2 jam aku duk dalam bas tu. Sampai-sampai rumah, penat gile…

Walauapepun, aku karang blog nih, just nak wish Selamat Hari Raya dan Happy Deepavali kepada semua pengunjung blog aku yang tak aktif sangat nih. Isk3.

Btw pas aje cuti raya ni, aku kene struggle skit sebab naik cuti aku ada exam final. First paper 10hb November nih. Ish3. Dah la satu ape pun aku tak prepare lagi…

Tu je kot tuk malam ni. Kalau ade mase aku tulih lagi…

Comments

  1. winterwish says:

    slamat hari raya 🙂

  2. selamat hari raya gak…

  3. great post

  4. interestying post