Selamat Berpuasa

Hmm…akhirnye ade gak aku mase untuk mengarang blog aku nih. Sejak kebelakangan ni aku asyik sibuk je. So, tak dapat nak mengupdate blog aku nih.
Btw aku rase belum terlambat untuk aku wish Selamat Berpuasa kepada semua kaum muslimin dan muslimat. Walaupun baru je 6 hari berpuasa, dah banyak dah kuar iklan pasal raya nih. Sampaikan member2 kat blok aku terikut2 dengan pasang lagu raya. Ish3.

Sebenarnya, aku baru je balik dari test kete tadi. Alhamdulillah, aku pas test tu. So pas ni leh la aku bawak kete plak.He3.

So…itu saja kot wat mase nih. Bile2 nanti kalau ade mase aku tulih lagik.

Comments

  1. Akhirnye ko kembali..huhuhu. Congrat sebab lepas test kereta tu. lepas ni bawak kete hati2 🙂

  2. he3. thanks…
    aku pun dah lama tak tengok site kau.
    jap lagi aku gi tengok…