Archives for October 2005

Forum: CypherHackz Board

Aku baru je setup forum tuk website aku nih. So sudi-sudilah join and bersembang sesama kita. Klik link kat atas tu atau, click link nih: http://www.cypherhackz.net/forum/index.php

GahooYoogle

Check it out: http://www.gahooyoogle.com/ Two search engine inone website…

Selamat Hari Raya

Aku baru je sampai rumah petang tadi. Naik bas dari Sri Putri dalam kul 11.30 pagi. Sampai KL kul 4.00 petang. Pastu kene plak naik bas dari Kotarya ke rumah aku ni. Ada la dalam 2 jam aku duk dalam bas tu. Sampai-sampai rumah, penat gile… Walauapepun, aku karang blog nih, just nak wish Selamat […]

Selamat Berpuasa

Hmm…akhirnye ade gak aku mase untuk mengarang blog aku nih. Sejak kebelakangan ni aku asyik sibuk je. So, tak dapat nak mengupdate blog aku nih. Btw aku rase belum terlambat untuk aku wish Selamat Berpuasa kepada semua kaum muslimin dan muslimat. Walaupun baru je 6 hari berpuasa, dah banyak dah kuar iklan pasal raya nih. […]