Dah Lama Tak Post

Pergh…kene tulis balik. Penat2 aku tulis panjang2 tibe2 comp kat system lab aku ni buat hal plak. Isk3.
So aku taip balik ape yang aku ingat je la.

Kire2 nye dah lama dah aku tak update blog aku ni. Sebab sejak akhir2 ni aku busy je ngan study n kerje2 kolej. Lagi2 ngan ASTANA. Kalau korang nak tahu, ASTANA ni merupakan program Hari Keluarga KTC. So leh kata macam hari terbuka KTC la. Dalam ASTANA ni aku dipertanggungjawabkan sebagai Ketua Jabatan Multimedia. Tugas ni bukannye senang. Banyak gile keje aku kene buat. Dari design logo ASTANA, ke design t-shirt untuk ASTANA hinggalah kene buat 3 montaj untuk ASTANA ni. Tapi nasib baik la minggu lepas aku dah dapat AJK bagi jabatan aku ni. So ringan sikit la keje aku ni hah.

Btw tadi mase aku buka je site aku ni, aku tengok aku ade 200 lebih comments. Terkejut gile aku. Check punye check, rupe2nye tu semua SPAM. Jenuh aku men’delete nye tadi… Ish3.

Hmm…aku rase tu je kot tuk skang ni. Dah tak tahu n tak ingat dah ape yang aku taip panjang2 tadi. Till then…

Comments

  1. ok la tu chyper, janji ko ingat kat blog ko nie eheh :-”

    p/s : camner nak adjust countdown macam ko punyer!?

  2. bukak file countdown.txt
    pastu edit macam yang tertulis kat readme.txt tu

  3. nice information really

  4. greatjob dear friend
    good luck to you