My New Computer Pics

Ok. Ni la gambar2 computer baru aku. Sorry, meja aku tu bersepah sikit sebab baru je lepas pasang PC tu. He3.

Comments

  1. hahahah.. kawan aku nih .. dier punyer casing cpu branded giler… i~cute.. ermm .. memang gempak.. harga dekat $300… aku bali yang besa jerkk .. dalam aras aku… cpu yang paling gempak aku rasa cpu si pojee nih ler.. sebab cpu jer.. mencecah lebih $3000…

    dier nih tak mementingkan monitor sebab monitor yang lama still boleh pakai… aku nih.. monitor jer dah buat aku tak makan sebulan… pojee ader masa jangan luper ajar aku flash mx….gtg

  2. hahahah.. kawan aku nih .. dier punyer casing cpu branded giler… i~cute.. ermm .. memang gempak.. harga dekat $300… aku bali yang besa jerkk .. dalam aras aku… cpu yang paling gempak aku rasa cpu si pojee nih ler.. sebab cpu jer.. mencecah lebih $3000…

    dier nih tak mementingkan monitor sebab monitor yang lama still boleh pakai… aku nih.. monitor jer dah buat aku tak makan sebulan… pojee ader masa jangan luper ajar aku flash mx….gtg..ader klass

  3. sebijikk cam adik aku nye casing..

    ngeh ngeh..

    🙂

    bagus bagus.. memang cun..

    paling besh tengok dia nye kipas tang depan tu..

    ngan LCD yang akan menyala kalau ada bunyi-bunyian.. bunyi pintu bilik ko tertutup pun bleh je mende tu menyala-nyala.. bunyik ko bercakap pun bleh buat mende tu bernyala.. memang cun..

  4. ed: terharu seh kau bagi comment kat aku. 😀

    ikoko: LCD? aku tak beli LCD. LCD yang mana nih. cam best jek bunyik nye…

  5. Huyyoooo power giler siak CPU dia.. hehehe.. best best..

    menyala-nyala erk ikoko…

    kiranya dia voice detact arr erk.. cayalah pojie..

    btw.. lama tak update blog? Mana menghilang.. busy ke..??

  6. good comp

  7. nentau jolo