Moto buat hal pulak…

Hmm…aku baru je amik moto aku kat KTM JB semalam. Hari ni (Selasa 26-7-2005) moto tu tak leh start plak…
Tak pasal2 aku terskip kelas BI aku. Jenuh aku start moto tu. Tak mau hidup gak. Last2 aku pinjam moto member beli spark plug. Kot2 leh hidup. Tengok2 sama gak. Last2 aku biar je moto tu. Kang petang kang aku try tengok n usha2 sikit ape problem ngan moto aku tu.
Semalam leh plak moto tu hidup. Sempat gak r aku gi Taman U petang tu untuk gi makan kat Ayub. Hmm…