Alahai computer baru…

Hmm…aku tak puas hati ngan computer baru aku nih. Orang technician tu tah pape tah setup aku nye comp.
Die buat 3 partition kat hard disk aku. Tapi huruf2 untuk hard disk aku tu tak ikut turutan. Jadi macam ni hah:

1st partition: C (40Gb)
2nd partition: F (40Gb)
3rd partition: G (40Gb)

pastu CD-RW aku, huruf die: D
DVD-ROM: E

Dah tu plak, ade problem ngan user account name. And…macam2 lagi la problem nye. Last2 aku gi hantar balik kat kedai computer tu suh die reset balik semua setting2 drive aku n format balik WinXP Pro aku tu. Pastu aku die buat partition baru ikut size (20Gb, 40Gb, 60Gb). Senang sikit aku nak organize file2 aku.

C (20Gb) aku gune untuk system file Windows. D (40Gb) aku gune untuk simpan file2 kerja2 aku. And E (60Gb) aku gune untuk software2 yang aku install dalam computer aku tu.

Harap2 pas dapat balik computer aku tu, takde lagi problem ngan computer baru aku tu.

Comments

  1. what is this I dont get anything @ all!!