1st week di UTM

Hmm…ni la 1st post aku dalam 1st week kat UTM nih. Aku skang ni kat makmal sistem fakulti aku. Baru habis kelas Hubungan Antarabangsa. Habis kelas tadi tak tahu nak gi mana. Ingat nak balik bilik tapi rase macam malas r plak. So lepak dulu la kat makmal sistem ni dulu. Jap lagi kul 11 ada kelas plak. Ish3.

Hujung minggu ni aku ingat nak gi beli computer baru n nak register skali ngan wireless kat kolej aku. Nanti leh la aku online 24 jam kat bilik. Tak yah r nak gi makmal sistem fakulti lagi. 😀 Tu yang best tu.

Kalau kat fakulti ni die gune proxy n aku tak dapat nak gi certain2 site cam Weblogscenter tu. Isk3. 🙁

Comments

  1. kalau tak silap aku, WBC tu gune sentinel utk protect dari sebarang aktivity yang tak ‘sihat’ 😀 and rasenye die block any proxy access.. pasal tu takleh masuk kan 😛

  2. erm…

    :d

  3. selamat belajor ngan jayanye wahai cypher…

  4. To winter: syaiful dah unblock dah proxy and ip fakulti aku. So, skang ni aku dh leh access to WBC. He3. :)>-

    To azlina: macih, macih. aku baru je habis kelas tadi. hik3. :d

  5. huish.. cepat nye reply… ko tengah tarak kelas ek..

    apa pun.. pss pss.. ko.. hoho~ apa ar aku nak cakap nieh..

    #-o

    lupa la..

    nanti la aku bagiktau ..

  6. aah. takde kelas. jap lagi kul 12 ada kelas. skang ni aku ade kat makmal sistem fakulti aku. internet free…. :d kalau ada gap antara kelas, aku singgah r makmal sistem nih. nge3.

    ler…leh plak lupe… 😕 btw, aku rase macam main yahoo messenger plak.

  7. huhuhu.. maaf chyper.. selama ni aku tak amik kira kalau beberapa komputer di lap universiti dan office guna proxy.. so skang aku dah unblock kan fungsi proxy tu.. dan sekarang ko dah leh masuk dengan jaya nyer..

    sekali lagi.. minta maaf bebanyak.. sebab aku tak amik kira perihal tersebut..:D

  8. ok. macih… 😀