Balik UTM

Hu3. Hari ni aku akan balik UTM. Bas kul 10 pagi. Tapi aku masih saje2 tulis blog nih. Malam2 gini nih. Ish3.
Bosan malam ni tak tahu nak buat ape. So, aku online n mencoret la skit kat blog aku nih. :p

Hmm…aku balik awal. Saje. Lagi pun ada kawan ajak tolong dorang jual2 tuk Minggu Haluan Siswa (MHS) ni. Lagi pun, sambil2 tu leh gak jumpe member2. Tak r bosan duk umah macam ni. Btw alang2 dah menjual2 nih, leh gak usha2 budak2 junior nih. Hik3. :”>

Tapi, bile dah balik UTM tu, tak dapat la aku nak active sangat surf internet and forum ni. Lagi pun maybe aku tak bawak comp kot gi sana. Sebab aku balik naik bas. Tak nak jenuh plak kalau naik bas bawak comp. 😀 Tapi aku akan online gak nanti. Cause kat fakulti aku tu ada makmal sistem di mana kitorang leh gune computer tuk surf internet. So, boleh gak r aku login kat forum2 yang aku selalu visit.

Hmm…aku naik sem baru n tahun baru nih, taknak main2 dah. Nak study. Hak3. Dulu result dah la teruk. Takkan sem baru tahun baru ni pun nak bagi lingkup gak? Baik takyah masuk U kalau nak lingkup2 nih. Buang duit je. Tapi nasib baik aku dapat tajaan MARA. Hmm…tajaan2 pun, kene bayar gak nanti.

Sebut pasal bayar2 ni, teringat plak aku ngan kredit aku yang expired hari nih. Urgh! Esok kat Puduraya kalau sempat nak beli jap topup. Kang payah plak nanti nak call member suh amik kat bus stop.

K la, sampai di sini saja coretan aku tuk kali ini. Maybe dah sampai UTM aku akan gi Cyber6 (cybercafe kat kolej aku) tuk mencoret2 lagi blog aku ni. Hak3. 🙂

Comments

  1. slamat belajar… :)>-

  2. melawat2 website ini…cool gak! :d

  3. selamat kembali ke dunia siswa siswi. aihh bile la aku nak study nih..

  4. isk3. macih… macih… :d

  5. hiks.. kim salam abg akoo..

  6. Erk! Sape abang kau?

  7. Хороший сайт. Подписался к вам на фид.