Archives for July 2005

My New Computer Pics

Ok. Ni la gambar2 computer baru aku. Sorry, meja aku tu bersepah sikit sebab baru je lepas pasang PC tu. He3.

Moto buat hal pulak…

Hmm…aku baru je amik moto aku kat KTM JB semalam. Hari ni (Selasa 26-7-2005) moto tu tak leh start plak… Tak pasal2 aku terskip kelas BI aku. Jenuh aku start moto tu. Tak mau hidup gak. Last2 aku pinjam moto member beli spark plug. Kot2 leh hidup. Tengok2 sama gak. Last2 aku biar je moto […]

FeedBurner Image

Saje. Bosan2 aku pun post la FeedBurner aku ni…

“New” ShoutBox

Bukan baru pun shoutbox aku nih. Aku just embed balik from site lama ke site yang baru nih. 1st ingat nak gune G-Shout. Tapi pas aku godak2 file die, terus jadi tah ape2 tah. Siap tak leh nak pakai kat localhost lagik. 🙁 Last2 aku gune shoutbox yang lama…

Kuala Lumpur – Sunyi Sepi

Hmm…rupe2nye Kuala Lumpur tak semuanya ceria. Tak semuanye meriah. Ada jugak kawasan2 yang pada suatu ketika dulunye meriah dengan suasana, dengan orang ramai yang ke hulu-hilir tetapi skang ni sunyi sepi. Hari ni aku kuar gi KL sebab nak post motor aku ke JB. So aku pun gi la Stesyen KTM yang lama tu. Sampai2 […]

Akon – Lonely

Lonely I’m Mr Lonely, I have nobody, For my owwnnn I’m so lonely, I’m Mr. Lonely I have nobody, For my owwnnn I’m so lonely, Yo this one here goes out to all my playas out there ya kno got that one good girl whose always been there like ya Kno took all the bullshit […]

View Sites in l337 Way

I found this from the internet 1. Copy this link into your address bar: http://l33t.0pointer.de/?_skill_=3&_url_=http:// 2. After that add the site url that you want to view in l33t after http:// 3. Now you can read/view that site in l33t way… :p Eg: http://l33t.0pointer.de/?_skill_=3&_url_=http://www.yahoo.com Btw, some sites will not work with this trick…

My Computer Hardwares

Gigabyte GA-8I945P-G Mainboard Gigabyte X600XT 128MB (128Bit) PCI-E 16X 3D Graphic Card Creative Sound Blaster Live 7.1 24-Bit iCute 0408-SL ATX Casing (silver) LG 52

LED Keyboard

Wow! Itulah ungkapan yang dapat aku ungkapkan semasa melihat design keyboard ini. Stylish sungguh. Keyboard yang penuh dengan LED. So bile malam, mesti menyerlah dan terang benderang meja korang dengan lampu-lampu from keyboard nih. Quoted from: Optimus FAQ It

Minggu Yang Busy

Minggu lepas merupakan minggu yang paling busy buat aku. Hmm…leh kata setiap hari ade je meeting or perjumpaan. Perjumpaan pasal kelab la, pasal program JKM la. Tapi bile dah habis semua tu, rase best plak rase nye… And di sini aku nak berkongsi la cerita pasal aktiviti yang kitorang buat pada minggu lepas. Firstly aku […]