CypherWP Theme v1.0.1

Phew…

Setelah 2 hari berhempas pulas. Dengan kurang tidurnye, akhirnye berjaya gak aku design theme untuk WordPress nih. Alhamdulillah…

Mule2 tu memang payah. Tapi lepas try godak sana godak sini, fail-fail theme yang lain, dapat gak aku buat theme aku sendiri.

Aku namakan theme aku ni sebagai CypherWP Theme v1.0 Yay!!!

Sebelum-sebelum nih aku just gune HTML je tuk buat website. Tapi dah lama tu, rase malas la pulak asyik nak coding sendiri jek. Hik3. So, aku move kepada WordPress. Lagi pun ramai gak orang gune WordPress nih.

Kebanyakkan member-member kat Weblogs Center gune WordPress. Aku pun try la gune. Untuk pengetahuan, aku dah gune and dah try lebih kurang 15 CMS. Akhir sekali aku rase WordPress ok n senang nak buat theme die.

So, here it is. My first theme for WordPress. Not for download. 😀