Sempat Lagi

Hmm…dalam sibuk2 meng’redesign website aku nih, aku sempat lagi menulis blog. Saje bosan2. Nak bagi release tension jap buat site nih. Aku saje je me’redesign site nih. Sebab rase cam best plak kalau blog nih dalam bentuk camnih. Idea ni aku amik dari template WordPress yang aku download. Aku just edit skit2 je. Skit2 pun banyak gak r keje nye. Nak edit tu, nak edit nih. Lagi satu yang paling banyak keje mase nak copy & paste blog nih ke dalam bentuk template nih. Banyak gile keje nye.

Aku baru je habis edit blog. Tu pasal tulis jap blog nih. Kasi relax jap. Hmm…pasni tak tahu nak buat ape dah. Ingat nak update bahagian My Photos plak. Tapi takde idea lagi nak buat macam mana. Ingat nak buat macam bentuk album. Ade 3 kategori. My Album, Family dan Friends. Bertambah lagi la keje aku. (Padahal, aku yang menyusahkan diri aku sebenarnye. Hu3.)

K la, next time ler plak. Nak sambung keje meng’edit site nih. Dah kul 3.03 pagi nih. Ngantuk ler plaks.

Comments

  1. huhu rajen nyer kalah aku takper teruskan usaha anda..best la plax webs8 neyh ehehe:)>-

  2. hik3. tak da pape sangat site nih. biase2 leh la… :d