New Project

Hmm…aku ingat nak update website ni BUAT ke sekian kalinya… Nak tambah tentang Technology. So semua artikel2 yang aku dapat and yang aku collect, akan aku letak kat situ. Tapi skang ni takde idea lagi nak letak tajuk project tu ape. Skang ni, artikel2 yang akan aku letak ialah, OS (Operating System), Internet, Security and Useful Links.

Tentang OS tu aku letak artikel tentang tweak Windows setting or ape2 yang berkaitan ngan OS. Yang tentang Internet plak, aku ingat nak letak pasal latest news tentang Internet macam yang skang ni “peperangan” antara dua web browser yang popular iaitu, Mozilla Firefox n Micorsoft Internet Explorer. Yang Security tu pulak, tentang latest news pasal security, macam latest virus discovered ke, pasal spyware ke, pasal firewall ke. Macam tu la lebih kurang and serba sedikit tentang project baru aku nih.

Btw, semalam aku get addicted balik ngan satu game nih. Best gak r. Dulu aku main asyik2 kene busted je. Asyik2 kene tangkap. Last2 malas dah nak main. Nak dekat satu tahun aku tinggalkan game tu and semalam aku saje je try main balik. Tengok2 tak kene tangkap dah sebab dah tahu camne nak trick game tu. Ha3. Dah jauh gak r aku main. First time tu. He3. Sampai kul 3 pagi aku main game tu. Best punya pasal. Tak kisah mata ngantuk ke tak. Janji enjoy. Tapi skang ni aku stuck kat satu mission ni. Sebab tak pernah lagi amik mission tu, so aku tak tahu sangat macam mana nak accomplish. Isk3. Petang kang ingat nak sambung balik main game tu.

Hmm…k la panjang pulak aku tulis ni, later…