Archives for June 2005

New Site Banner

He3. 😀 Lawa tak banner baru aku? Hu3. Thanks kat member aku, Liquidnyquiz. Die ni power dalam bab2 grafik nih. So, aku mintak tolong die buatkan untuk aku. Aku suh die tukar background tu je dengan gambar naruto. Baru menarik sikit. Die ni orang Cuba. Aku kenal die dalam internet. Ada la dalam dekat setahun […]

Virus, Worm & Trojan

Ini merupakan text yang telah aku tulis suatu ketika dulu. Tetapi text tu ditulis dalam bahasa Inggeris. So, ni aku just mentranslatekan balik apa yang telah aku tulis ke dalam bahasa Melayu. Diingatkan bahawa ada sesetengah perkataan aku tulis dalam bahasa Inggeris untuk kesesuaian dalam penulisan. Apa itu Virus, Worm & Trojan? Virus Virus atau […]

New Release: WordPress 1.5.1.3

New WordPress dah kuar. WordPress 1.5.1.3 Download Link: Download Beberapa update telah dibuat. Dan SQL Injection ngan Cross Site Scripting dah di fix. How to upgrade from 1.5.1.2 to 1.5.1.3 Pergh…jenuh la aku nak edit balik file2 die nih. 🙁 Banyak plak tu. Hu3.

WP Plugin: Latest Comments v1.0.1

Plugin Name: Latest Comments Plugin URI: http://www.cypherhackz.net/?p=35 Description: Returns a list of the latest comments from your blog comments. You can set how many comments to be displayed. Version: 1.0.1 Author: Fauzi Mohd Darus Author URI: http://www.cypherhackz.net Download Link: Not Available

WP Plugin: Latest Posts v1.0

Plugin Name: Latest Posts Plugin URI: http://www.cypherhackz.net/?p=34 Description: Returns a list of the latest posts. You can set how many posts to be displayed. Version: 1.0 Author: Fauzi Mohd Darus Author URI: http://www.cypherhackz.net Download Link: cypher_latest-posts.zip NOTE: This plugin is not compatible with WordPress 2.0. I will upgrade it when I have time for it. […]

13 Steps to Successful Blogging

Blogs can be a very marketable and very profitable tool if used correctly. Profiting from blogs is just a matter of grabbing the attention of an audience and not doing any actual salesmen selling. In this article you will learn the 13 most essential steps to successful blogging. 1) Where to start? You should begin […]

WP Plugin: Simple Image Linking v1.0

Yet another plugin from me. This plugin used for easy images/photos linking where you don’t need to write long line to link an image. But you have to create a folder for the images. I have included the explanation in the download package. 😉 Plugin Name: Simple Image Linking Plugin URI: http://www.cypherhackz.net/?p=32 Description: A simple […]

WP Plugin: Easy AdminCP v1.0

At last… I have created my own plugin. Actually I make this plugin for myself but after awhile I think I want to share it to the public. Btw this is my first plugin that I ever created. Lol… Before this I never make any plugins for CMS. So this is my first time and […]

CypherWP Admin Theme v1.0.1

Ni plak plugin tuk admin theme yang aku buat sendiri. Payah gak nak buat nye. Banyak file2 wordpress aku dah edit. Dari wp-login.php sampai la ke wp-footer.php Tapi alhamdulillah la. Berjaya gak aku buatnye. And CypherWP Admin Theme v1.0.1 match dengan CypherWP Theme v1.0.1 aku. Hu3. Tu yang best tu. Ni image dalam admin panel […]

CypherWP Theme v1.0.1

Phew… Setelah 2 hari berhempas pulas. Dengan kurang tidurnye, akhirnye berjaya gak aku design theme untuk WordPress nih. Alhamdulillah… Mule2 tu memang payah. Tapi lepas try godak sana godak sini, fail-fail theme yang lain, dapat gak aku buat theme aku sendiri. Aku namakan theme aku ni sebagai CypherWP Theme v1.0 Yay!!! Sebelum-sebelum nih aku just […]