Dari Blogger Ke Website Nih

Hmm…hari ni aku redesign balik website aku nih. Penat gak r sebab gune Notepad. Macam2 code aku pakai. Ish3. Tapi puas hati la.

Semua blog yang telah aku buat aku edit masuk dalam blog aku nih. Blog buat sendiri. Boleh la sikit. Sebelum nih aku buat blog kat www.blogger.com Tapi rase, lebih baik aku buat kat website aku sendiri. Ada gak r kerje aku nak buat bile duk umah ni. Satu malam aku buat bende nih.

Hmm…tak tahu nak tulis ape lagi. Next time plak.

Comments

  1. interesting and useful information really

  2. tfrkmdiza aeocrtp zopr edrskcqtn tzyv hdzvr hwqnioj

Trackbacks