Credit Aku Expired Hari Nih

Hu3. Hari ni kredit aku expired. Tak dapat nak mesej or reply miss call dah.
Start malam nih, anset aku jadi sunyi sepi… Isk3. Tak tahu lagi bile la aku nak topup nih.

Btw aku rase tak best pakai Opera. pas gune satu hari, aku terus uninstall. Banyak website yang tak support Opera. Banyak sangat problem.
Ni aku nak tulis blog ni pun kene gune Firefox. Aku rase Firefox lagi best. Takde popup and adds. Dah la free download.

Hmm…kalau sape2 yang nak try firefox tu, click kat link bawah ni:

Get FireFox

Comments

  1. Mattie Little says:

    5wamivn4p4m7plsg