Mahligaimu Dari Airmata Ku – Lestari

Izinkan diriku meluahkan rasa
Maafkanlah aku andai kau terasa
Biar kupaparkan apa yang terjadi
Moga engkau tak ulangi

Sungguh tak kusangka kau berpaling tadah
Setelah lamanya menjalinkan cinta
Dalam diam-diam kau sudah berpunya
Tanpa aku menyedari semuanya

Aku mendoakan agar kau bahagia
Bersama si dia insan yang kau suka
Percintaan kita tak sampai ke mana
Setakat di bibir saja sayang

Kau bina mahligai dari air mata
Yang jatuh berderai di wajah sepiku
Hancurnya hatiku bisa tak terkata
Terhumban rasa diriku

Oh aduhai ku masih ingati
Janji manis dan saat romantis
Kau pintaku supaya setia
Akhirnya kau yang berubah

Oh tuhanku tabahkan hatiku
Temukan ku dengan ketenangan
Jiwa ini dibelasah rindu tetapi apa dayaku

Kucuba pejam mata tapi tak terlena
Kerana ku masih teringat padamu
Begitu payahnya nak ku melupakan
Pernahkah engkau fikirkan oh sayang…

Comments

  1. smoga lagu nie tetap jadi kenangan sye @nordin ……….lagu nie memang best gilelah sampai nak nangis bila terkenang balak lame……./slm syg wat nordin maaf klu ade slh @silap tika kte coupel duluh………atidah…..kl

  2. ooo aduhai ku masih igati janji manis dan saat romantis kau pinta ku supaya setia akhir nya kau yang berubah………i hate you but i love you

  3. mmg jiwang larr lg nie………..tau tak lg nie pnh buat aku menangis…………….wuaaaaaaaaaaaaaaaa

  4. e,gwangnyew lgu ni…
    xr0ck ar…
    hehehe…
    jgn sdey2 bler dgr lgu ni taw…

  5. kontausi la parlas miore minsonte paio

  6. memang jiwang

  7. aiii….aku da lme minat lgu nie…bez gler…..org kte tangkap leleh siak….pakwe aku minat glerz lgu nie…muahaha…..(^_^)

  8. bila aku dengar lagu ni…aku teringat balik semasa aku syok sangat dgn nazatul…

  9. syu nk g tau..bila syu dgr lgu ni…syu terigt balik masa…die kacau syu…pggang tek syu…pggang juboq syu…syu syorkn..bek g kcau minah kt lorong garu……

  10. Hi, i like your blog. Great Job 😉

  11. lagu ni mmg kn ng aku… Ckp kali ni dah 3 x kali kecewa krna cinta.. Pe pun aku pecaya Allah maha adil dan bijkasana. Dia tahu yang terbaik untuk kita. HAti ni kita terluka, mgkin esk kita rasa nikmatnya bahagia. Aku doakan mg kbhgian yg mndtg itu bpjgn

  12. sob…sob….s0b…sob

    memang sedey giler biler dNgar LagU NiEr…….
    Aq hRAP Aq xkan jadik gini ;-]

  13. ieda_(24488 & 17590) says:

    lagu nie de org bg ari nie..
    kteorg bru lepas break off..
    sdey gle dlm ht nie xpat nk thn ble dgr lgu nie yg die bg…
    sdey nyeeeeeeeeee..
    sdey sgt2 sbb ingt kn kteorg akn stay 4 ever..tp x….
    ingt kn kteorg akn smpai annversry this year..
    2/7/2005..klo pai tarikh 2 mybe kteorg akn 4thun..
    SDEYYY NYEEEEEEEEEEE……
    anyway thiz song i like it very much…

  14. maisarah says:

    sy sdeh sgt2 khlgan orang yang sy syg tpi ape kan daya……die bkan milik sy lg……

  15. setiap kali dgr lagu ni.. mesti rs nk nangis,,, xtau ler sebaik dan sejujur mana lagi diri ni.. rupenyer dia x hargai,,
    wlpn dia byk salah pd aku, aku redha..dia bkn dijodohkan utk aku, ALLAH maha adil..