Archives for May 2005

What Is A Friend?

(A)ccepts u as u are (B)elieves in “u” (C)alls u just to say “HI” (D)oesn’t give up on u !! (E)nvisions the whole of u (F)orgives your mistakes (G)ives unconditionally (H)elps u (I)nvites u over (J)ust “be” with u (K)eeps u close at heart (L)oves u for who u are (M)akes a difference in your […]

Notepad Dedication

This page is a just small dedication to the many men and women out there who work hard and proud using only the simplest of tools to create their works of HTML art… It is a dedication to those who took the extra time to read a book (or help page) to learn the craft […]

Top 10 Reasons to use Notepad

Free It’s free. If you have Windows, you have Notepad. Simple Simple user interface. Whereas more complex page-making programs can take months to learn, with Notepad you can start coding right away. Compatible Compatible with all markup languages. Including those currently in use, as well as all future languages not yet devised. Complete Complete control […]

cypher_sig.gif

Hmm…hari ni aku design plak signature tuk forum yang aku join. Saje. Takde mende nak buat. So, aku try la buat signature sendiri. Gune FlashMX 2004 pastu convert jadi .gif gune MagicSWF2Gif. CypherHackz Signature – cypher_sig.gif Pasni ingat nak upload kat PhotoBucket pastu link kat forum AsamBoi n AwekOnline.

cypher_sbanner.gif

Hari ni aku design small banner tuk website nih. So, kalau ade sape2 yang nak linkkan website aku kat website die, leh la copy source code kat section “Link Me” tu. Or copy je dari code bawah ni. And kalau korang nak, aku leh gak letak korangnye link kat website aku. Just contact aku kalau […]

SGH-E600C

SGH-E600C “Small is beautiful” SGH-E600C. Hmm…tak tahu nak tulis ape. So aku tulis la pasal anset nih. Aku beli anset ni pada 24/11/2004. Ni la anset aku skang nih. Sebelum nih aku gune Nokia 2100. Not bad r E600 ni. Best pakai n really easy to use. Biase r. Semua anset senang nak pakai. Hmm…kat […]

Dari Blogger Ke Website Nih

Hmm…hari ni aku redesign balik website aku nih. Penat gak r sebab gune Notepad. Macam2 code aku pakai. Ish3. Tapi puas hati la. Semua blog yang telah aku buat aku edit masuk dalam blog aku nih. Blog buat sendiri. Boleh la sikit. Sebelum nih aku buat blog kat www.blogger.com Tapi rase, lebih baik aku buat […]

Credit Aku Expired Hari Nih

Hu3. Hari ni kredit aku expired. Tak dapat nak mesej or reply miss call dah. Start malam nih, anset aku jadi sunyi sepi… Isk3. Tak tahu lagi bile la aku nak topup nih. Btw aku rase tak best pakai Opera. pas gune satu hari, aku terus uninstall. Banyak website yang tak support Opera. Banyak sangat […]

Opera 8

Aku baru je download Opera 8 hari nih. Ok r. Laju gak r bile aku surf internet nih. Tapi die ade banyak gak r problem. Some website tak support Opera nih. Macam website aku tuh, table semuanye lari. Ade gak yang site tu Opera tak dapat nak support javascript die. Isk3. Harap2 Opera dapat baiki […]

Selasa – 17052005

Hmm…hari nih tak tahu nak buat ape. Aku just duk umah, online, tengoj tv and tido. Tu je la kehidupan aku sehari2. Tak tahu nak buat ape. Dah la kredit hp dah nak expired 18hb nih. Duit plak takde nak topup. Hmm…cikgu Shahrali plak nak kahwin 29hb nih. Habis lagi duit aku. Kem JKM plak […]